U bent hier

Nieuwe Naaistraat: Multiplex SA

08.06.2023

Begin mei werd een nagelnieuwe naaistraat, de Multiplex SA, geïnstalleerd. Deze machine berhoogt ons volume voor garengenaaide boekblokken significant en stelt ons in staat u efficiënter van dienst te zijn. Door de multiplex te koppelen aan een palletizer, hebben we ons productieproces verder geoptimaliseerd.

De Multiplex SA is een verzamel- en naaimachine gecombineerd. Deze machine voorziet op de meest efficiënte wijze de productie van garengenaaide boekblokken. De multiplex heeft 24 verzamelstations met daaraan gekoppeld 2 naaimachines. De machine is ontworpen om overbodige handelingen en niet-productieve processen zoals tussenopslag en transport te vermijden. We zijn ervan overtuigd dat deze machine u voorziet van de hoogste kwaliteit in garengenaaide boekblokken.

We zijn erg blij dat de Multiplex SA niet alleen onze productiecapaciteit verhoogt, maar ook de werkomstandigheden van ons personeel verbetert. Het koppelen van de machine aan een palletizer biedt ons de mogelijkheid om zware boekblokken niet meer handmatig op pallets weg te leggen, waardoor de ergonomie voor onze medewerkers erop verbetert. Het verminderen van fysieke belasting en het verbeteren van de ergonomie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en we zijn dan ook verheugd dat we deze voordelen kunnen bieden aan onze medewerkers.

Mocht u nog vragen hebben over de Multiplex SA of onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In de link hieronder kunt u alvast genieten van een video waar u de machine in werking kan zien. Veel kijkplezier! 

https://www.youtube.com/watch?v=ULhu3G8MzeE&t=61s