U bent hier

Foto's Meet and Learn - Event Febelgra

19.06.2023

We zijn verheugd u te informeren over het evenement dat we onlangs hebben georganiseerd in samenwerking met Febelgra. Tijdens deze bijeenkomst hadden we het genoegen om drie geweldige sprekers te verwelkomen.

  • Als eerste hadden we Alexis Bogaert van Die Keure, die sprak over de toekomst van de uitgeverij. Zijn inzichten en visie op dit onderwerp waren zeer boeiend en inspirerend.
  • Vervolgens hadden we Paul Hermans van Literatuur Vlaanderen, die het relanceplan voor de boekensector heeft toegelicht. Zijn deskundigheid en strategieën om de sector te stimuleren hebben ons allemaal geïnspireerd om vooruitgang te boeken.
  • Ten slotte hadden we Luc Sonck van Müller-Martini, die ons op de hoogte bracht van de nieuwste innovaties op het gebied van afwerkingstechnieken. Zijn presentatie over deze spannende ontwikkelingen opende onze ogen voor nieuwe mogelijkheden.

We willen graag alle sprekers bedanken voor hun waardevolle bijdragen en ook alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Wij vonden het alvast een zeer geslaagde en boeiende voormiddag.

Vergeet niet om de foto's van het evenement hieronder te bekijken en nogmaals hartelijk dank voor uw interesse!